Kropsterapi

Kropsterapi: Din vej til fysisk og mental frihed

Livets mange input er forankret i kroppen

Kropsterapi er en helhedsorienteret behandlingsform, der kombinerer fysiske, psykiske og energetiske teknikker til at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen. 

Kropsterapi er for dig, der ønsker at forbedre din livskvalitet og opnå en dybere forbindelse mellem krop og sind. Lad mig hjælpe dig med at genopdage din krops naturlige potentiale og skabe en sundere, gladere version af dig selv.

Hvad Kropsterapi kan gøre for dig?
  • Reducere stress og stress relateret symptomer (sygdomme)
  • Slip angst
  • Forbedre fysisk sundhed: Reducer smerter og ubehag i kroppen
  • Trauma behandling
  • Forstå og bearbejde følelser
  • Skab en krop uden mentale og fysiske blokeringer
  • Få kontakt til dine følelser i kroppen – lær dig selv bedre at kende
  • Slip usunde adfærdsmønstre – find den bedste version af dig
  • Kom ud af hovedet og ned i kroppen
kropsterapi - Yogimind - HEY1666 - Kropsterapi
kropsterapi - Yogimind - HEY1744 - Kropsterapi

Hvad er kropsterapi

Kropsterapi er en holistisk metode til at balancere vores energier og har til formål at reducere stress, afspænde, slippe muskulære spændinger i krop samt slippe eventuelle blokeringer i krop og sind. En terapiform hvor krop, sind og sjæl integreres. 

De fleste af os, har en tendens til at ville løse tingene ved at tænke os til det, men gamle uforløste oplevelser og trauma lagres i nervesystemet eller en del af det, vi kalder: ”gammel” hjernen – Kroppen husker disse følelser og fornemmelser, helt ned på celleplan og ofte bliver de i kroppen, indtil vi er klar til at giver slip på dem. For eksempel følelser som “vrede, frustration, skyld, skam ”kedafdethed” er oftest følelser, som ikke er “tilladte” og derfor lagres disse følelser/fornemmelser i kroppen.

Baggrunden for denne terapiform

Kropsterapi (Omniterapi) er en psykoterapeutisk metode udarbejdet af terapeut Omni Gal og Ron Freud (Israel) samt Aut. Cand. Psych. Gilly Gall, som alle har mange års klinisk erfaring med holistisk psykologi og psykoterapi. Omni betyder hel og Omniterapi, er for det hele menneske. Ydermere trækker jeg på en bred vifte af uddannelser som bl.a. yogaterapeut, åndedrætsterapi, integral breath therapy, coaching, somatic stress release, mindfulness samt intuition.

Sådan foregår en session

I kropsterapi arbejder vi både med din krop og din psyke. Med udgangspunkt i en personlig samtale, drøfter vi de problemstillinger, der er i dit live netop nu og herefter arbejder vi og stille og roligt ind i kroppen. Behandlingen vil primært foregå briks enten på ryg eller maveliggende. Hvilke teknikker der arbejdes med, er helt afhængig af dit behov. Behandlingen afsluttes med en kort samtale og oftest vil du få en “opgave” med hjem til næste gang. 

Jeg anbefaler minimum 5 sessioner som start. Herefter efter behov.

Er denne form for terapi noget for mig?

Er du i tvivl om denne terapiform er noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig.

kropsterapi - Yogimind - HEY1719 - Kropsterapi

Priser og køb af sessioner

Tidligere klient

“Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu. Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op…. 

Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv, og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det.”

Tidligere klient

”Jeg har ad to forløb gået til Omniterapi hos Bente. Kombinationen af samtale og kropsterapi kan varmt anbefales. At få talt om det der, i mit tilfælde, gjorde ondt og samtidig få løsnet op i de spændinger dette medførte, gav mig en fornemmelse af meningsfuld helheds behandling. Jeg gik efter hver gang derfra med en følelse af lettelse og afslappethed, og når vi havde talt om de svære ting. Har du ikke prøvet denne form for terapi, bør du give det en chance. Bente er yderst kompetent, professionel og nærværende i hele forløbet.”

Mine certifikater

kropsterapi - Yogimind - lilla JPG - Kropsterapi
kropsterapi - Yogimind - omni JPG - Kropsterapi
kropsterapi - Yogimind - IAM - Kropsterapi