Det praktiske

Her finder du praktiske oplysninger om åbningstider, parkering, faciliteter m.m. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Yogimind!

ÅBNINGSTIDER

Yogimind er altid åbent minimum 15 min. før hvert hold begynder. På holdplanen  finder du det fulde overblik over alle ugens hold og tidspunkter for undervisning.

Uden for åbningstider kan vi kontaktes på:

t: +45 40181403

e: ibsen@yogimind.dk

YOGASALEN

Salen er åbent 10 min før undervisningen starter. Vi anbefaler, at du ankommer så du kan indtage din måtte og falde til ro.

Husk at tjekke dig ind ved ankomst.

Venligst respekter, at der skal være ro i salen. Hyggesnak foregår i loungen. Vis hensyn til dem der opholder sig i yogasalen og får behandling.

Mobiltelefoner er ikke tilladt i salen. Læg venligst mobiltelefoner og værdigenstande i skabet “Kend dine værdier”, som du finder i stuen ved køkken.

YOGAMÅTTER/UDSTYR

Der er yogamåtter fra Manduka til fri benyttelse samt bolster, blokke og tæpper. Venligst sprit måtten af efter brug.

INDEN OG UNDER DIN YOGA PRAKSIS

Det anbefales at kun spise let et par timer inden din yogapraksis; – eller at vente til bagefter.

Husk, vores kroppe er meget forskellige. Vi skal ikke alle kunne det samme, men hver især lære at udnytte og arbejde med vores egne muligheder. Lyt til din krop, mærk dine grænser og stop i tide, hvis ømhed går over i smerte.

Vær særlig påpasselig, hvis du i perioder har forhøjet blodtryk, brok, ryg- eller hjerteproblemer, gravid eller lign. Informer din underviser, hvis noget “trykker” eller, hvis du har særlige behov

LOUNGE

Vi har indrettet en dejlig lounge, hvor der er mulighed for at sidde og nyde en kop Yogimind thé, vand før din yogatime eller behandling.

BEHANDLINGER

Vi har to behandlerrum tilknyttet Yogimind. Shakti (stueplan) samt Shiva (underetage). Vent venligst i loungen. Din behandler vil komme og hente dig.

Den infrarøde Sauna er placeret i underetagen.

OMKLÆDNING

Det anbefales at have blødt, løstsiddende, behageligt tøj på. I underetagen findes omklædningsrum med skabe til opbevaring af tøj/taske etc.

TOILET

Toilettet finder du i stuen ved siden af køkkenet.

Der findes ingen bade faciliteter på stedet.

BUTIK

I den lille ”Butik” i stuen kan du købe diverse yoga udstyr som f.eks. yogamåtter fra Manduka, bolster, yogablokke, bælter, Yogimind thé, Produkter fra InuaCare.com, som leverer økologiske skønhedsprodukter baseret på rene urter fra Grønland.

Betaling via Mobilpay