Yogaretreat

Dyg ned i ro og balance med vores eksklusive yogaretreats

Retreat i Nepal 15/11 - 24/11 2024

Udforsk Yogaens Rødder og kom med op i bjergene i fantastiske Nepal – Du får nu chancen for at udforske noget, du aldrig har gjort før: At praktisere yoga i de mest fortryllende omgivelser blandt Nepals bjerge. Tag med og frigør dig fuldstændigt fra hverdagens stress og jag.

yogaretreat - Yogimind - Begnas KiplingTravel scaled - Yogaretreat

Velkommen til en uforglemmelig oplevelse: Yoga, meditation og naturoplevelser i Nepal

Nu har du muligheden for at komme med ombord og få dit livs oplevelse. Yogimind og Bente Ibsen leder yogaen, som er tilrettelagt, så alle kan deltage, uanset erfaring. I deres undervisning vil du opleve en smuk blanding af ro, balance, åndedrætsøvelser, meditation, blide bevægelser, restitution af kroppen samt dybdeafspændende yoga nidra-meditation.

Overnatning i bjergene

yogaretreat - Yogimind - download 10 - Yogaretreat
yogaretreat - Yogimind - download 19 - Yogaretreat
yogaretreat - Yogimind - download 24 - Yogaretreat
yogaretreat - Yogimind - Bhoudanath KiplingTravel - Yogaretreat

En fordybelsesrejse udover det sædvanlige

En fordybelsesrejse i den smukke natur i Nepal. Yoga og meditation i dette land er en vidunderlig blanding af kulturelle oplevelser og indre ro. Vi vil i en gruppe på op til 10 personer udforske både de hinduistiske og buddhistiske områder i Kathmandu-dalen, før vi begiver os mod den betagende natur omkring Begnas-søen ved foden af Annapurnabjergene.  

Under vores ophold ved foden af Annapurna, vil vi bo i Begnas Camp, hvor vi vil nyde komfortable dobbeltværelser i store “safaritelte” med alle moderne bekvemmeligheder og en lille balkon med udsigt. I disse perfekte omgivelser vil du blive guidet gennem skønne yoga- og åndedrætssekvenser samt meditation. Det bliver en rejse fyldt med indhold, hvor vi vil nyde yoga og guidede meditationer morgen og aften. Vi vil også udforske landskabet på vandreture gennem agerland og bjerglandsbyer, opleve den lokale kultur og nyde en forfriskende fordybelse i et område næsten uberørt af turisme. 

Det kan kun blive fantastisk, så hop ind på linket herunder, læs mere og book din næste eventyrlige rejse til skønne Nepal.

Vi samarbejder med Kipling rejser og de er medlem Rejsegaranti Fonden 1571

yogaretreat - Yogimind - download 15 - Yogaretreat