Infrarød sauna

Invester i din sundhed og velvære med infrarødsauna behandling

Velvære for krop og sind

Yogimind’s eksklusive Infrarøde Sauna fra Nordic Relax giver dig adgang til en effektiv terapeutisk metode som er blid, behagelig og let tilgængelig. Terapeutisk brug af infrarød sauna er en holistisk tilgang til at balancere energi i både krop og sind, hvor du arbejder med roden til f.eks. smerter og sygdom i stedet for at kun behandle symptomerne. Brug en infrarød sauna til at booste immunforsvaret, afgifte kroppen, reducere stress, få mere energi, sænke blodtrykket og forbedre sportspræstationer – eller blot til at give din krop den ekstra kærlighed og omsorg den fortjener i en travl hverdag.

infrarød sauna - Yogimind - HEY0372a 1 scaled - Infrarød sauna
infrarød sauna - Yogimind - HEY0370a scaled - Infrarød sauna

Hvad er fordelene med at bruge infrarød sauna?

Regelmæssig brug af infrarød sauna kan bidrage både til forbedret sundhed og øget velvære. De positive effekter du kan opleve inkluderer:

 • Øget blodcirkulation og forbedring af stofskifte
 • Styrket immunforsvar
 • Reduceret blodtryk
 • Muskelafspænding og smertelindring, herunder muskelsmerter, ledsmerter etc.
 • Booster udskillelse af affaldsstoffer/giftstoffer
 • Stressreduktion
 • Fremmer mentalt velvære og giver mere energi
 • Bedre søvnkvalitetet
 • Hudforbedring, f.eks. reducering af alderstegn og positiv effekt på hudsygdomme
 • Stimulerer genopbygning af beskadiget væv
 • Bidrager til bedre restitution efter hård sport eller skader
 • Øger sportsudøveres præstationer med over 5%

Hvad er infrarød sauna (IR-sauna)?

I en infrarød sauna nyder man en behagelig varme, normalt mellem 30-60 grader. Dette kan sammenlignes med en traditionel sauna, hvor temperaturen kommer op på mellem 70-100 grader. De infrarøde stråler varmer nemlig kroppen direkte, uden at opvarme den omgivende luft som i en traditionel sauna. Hele 80% af IR-saunaens energi bruges på at varme kroppen, og de øvrige 20% varmer kabinen op. En infrarød sauna giver derfor kroppen en behagelig varme uden anstrengelse og lindrer spændinger og smerter i f.eks. nakke og ryg, samt mindsker risikoen for betændte og stive led.


Hvad er infrarød stråling?

Infrarød stråling (IR-stråling) er usynlige lysstråler, som vi normalt får fra solen. Til forskel fra UV-stråler er IR-stråling helt ufarlig og bruges også indenfor sygeplejen, bland andet til at holde nyfødte børn varme. Infrarød varme påvirker kroppen på dybden, da den trænger gennem led, muskler og væv og øger blodcirkulationen i kroppen. Den øgede blodcirkulation gavner kredsløbet, som bland andet har indvirkning på kroppens forbrænding og stofskifte. I en IR-sauna øges kroppens kernetemperatur og antallet af hvide blodlegemer, der indgår i kroppens immunforsvar, forøges. Samtidig udvides blodkarrene, hvilket kan forbedre sundheden og sænke højt blodtryk. Giftstoffer og affaldsstoffer udskilles når man sveder, endorfinerne øges og man får mere energi. Varmen gør underværker også for huden, som bliver blødere og mere elastisk, samtidig med at kollagen produktionen øges.

infrarød sauna - Yogimind - Skaermbillede 2024 07 02 kl. 13.21.49 - Infrarød sauna

Priser og køb af sessioner

Bruger af infrarød sauna

“Allerede efter første gang, følte jeg en forbedring. Efter en skade på mit højre knæ, hvor jeg igennem flere måneder har haft en betændelsestilstand, forsvandt væske ophobningen i knæet. 

Jeg følte mig gladere og mere veloplagt ” Lars

Bruger af infrarød sauna

“WOW, jeg føler mig helt let og rolig!

Min hud føles blød og smidig. Jeg er simpelhent mere afslappet!

Den er bare fantastisk! “

Merete