Medlemmerne siger

“Jeg går hver gang hjem efter en yogatime i Yogimind, fyldt af stor taknemlighed og ro. Med en bedre indsigt og et større udsyn og med en stærkere og mere fleksibel og afbalanceret krop, som er blevet lyttet til. Det er takket være de søde, dygtige og nærværende undervisere. De rolige og hyggelige omgivelser. 

Jeg føler mig velkommen! Hver eneste gang! Yogimind er en perle

❤️ Ulla”

Tak for alle de gode timer I har. Før jeg startede hos jer, troede jeg ikke yoga var noget for mig. Det er der så absolut blevet ændret på, så tak for det🌟

“Hos Yogimind har jeg fundet en meget speciel plads til at udforske yogaens fantastiske verden. På yogamåtten, med kompetent, plejende og omsorgsfuld vejledning, har jeg fundet mod til at lære, vokse, elske og udvikle mig selv. 

Jeg er uendeligt taknemmelig for de rammer, Yogimind skaber for min yogarejse.

Kh Lise”

Kim Olsen
Kim Olsen
2023-11-29
Fantastisk 👌🫶
marta vs
marta vs
2023-01-23
Very cozy studio! Went there for an english yoga session and would love to come back soon.
Mark Ibsen
Mark Ibsen
2022-11-21
Stor anbefaling af Yogimind🌟 Fantastisk sted med en dejlig atmosfære🙏🏻 Bente er utrolig kompetent, og hendes måde at hjælpe andre er helt unik ✨
Illona Marquard
Illona Marquard
2022-09-07
Yogimind er det smukkeste lille yogastudie i Hillerød med plads til alle, der har lyst til at fordybe sig i yogaens fysiske og meditative egenskaber. Et studie, hvor yogaen er meget mere end fitness og skaber fundament for mere nærvær og glæde i hverdagen.
Anne Lise Grandjean-Thomsen
Anne Lise Grandjean-Thomsen
2022-03-24
I have been a member since December 21 and I am immensely enjoying my membership. The instructors are extremely helpful, knowledgeable and kind. The classes are varied and there are many to choose from. I always leave feeling restored and thankful for being able to join in. It’s for anyone who’s interested in finding out how wonderful yoga can make you feel. (Classes are taught in Danish)
Stine Nygaard
Stine Nygaard
2020-11-05
Dejlig afslappet stemning og masser forskellige yogahold på alle tider. Bente og de andre yogalærer er altid klar med hjælp og råd. Jeg kan varmt anbefale Yogimind!
Mathilde Top
Mathilde Top
2020-10-29
Fantastisk sted!