Yogaterapi

Den optimale grobund for din sundhed

Hvad yogaterapi kan gøre for dig:

  • Forbedre holdning, fleksibilitet og mobilitet
  • Forbedre energi, følelsesmæssig balance og få mental klarhed
  • Ændre uhensigtsmæssige tankemønstre og deres påvirkning af kroppen
  • Reducere kronisk smerte og spændinger
  • Balancere og neutralisere nervesystemet
  • Få teknikker til at hjælpe med at reducere stress-symptomer i krop, sind og sjæl
  • Øge kroppens egen mulighed for at heale sig selv
yogaterapi - Yogimind - HEY0400a scaled - Yogaterapi
yogaterapi - Yogimind - HEY0524a scaled - Yogaterapi

Hvad er yogaterapi?

Yogaterapi er en holistisk tilgang til at balancere vores energier i krop og sind. Med en baggrund i ” I AM Yoga Therapy™” er denne terapi form baseret på den grundlæggende viden og erfaring fra yogaen. Den er designet til at hjælpe dig med at arbejde; ikke kun med symptomerne som f.eks. lændesmerte, rygproblemer, stress, angst, depression; men med at finde ”roden” til alle symptomerne. Når vi arbejder på denne måde, arbejder vi med kroppen som helhed. 

Ikke kun symptombehandling 

Hvis du kun arbejder med symptomerne alene – vil det vare hele livet. Men arbejder du direkte med ”Roden” eller ”årsagen” – vil alle symptomerne begynde at opløse sig selv. 

Denne terapi form er designet til at lære dig, hvordan du kan fjerne det, der forhindrer kroppen i at heale sig selv. Uanset om det er psykiske, fysiske eller mentale forhindringer. 

Din krops medfødte intelligens ved, hvordan den healer sig selv. Den samme energi, som healer din krop, hjælper dig til at se dit fulde potentiale, ved at fjerne de blokeringer, der er i krop og sind. Kort sagt: Yogaterapi Optimerer dit mentale, fysiske og emotionelle helbred.

Energi følger opmærksomhed! 

Hele processen er baseret på energi. Kroppen består af energi. Alle blokeringer såvel fysiske, mentale eller emotionelle er sammensat af forskellige grader af energi og i forskellige lag af kroppen. Når vi begynder at forstå denne energi, kan vi hjælpe kroppen til at heale sig selv.

Baggrunden for denne terapiform

Gurudev, Yogi Amrit Desai (92) er en pioner inden for yoga i Vesten og en af de få tilbageværende yogaguruer, der oprindeligt bragte den autentiske yogalære til Vesten. Han er skaberen af to grene af yoga, Kripalu Yoga og I AM Yoga. Det er hans arbejde med at forstå kroppen, som et lager af mentale, emotionelle og såvel fysiske spændinger der danner grundlag for denne teknik. 

Derudover bruger jeg min intuition, flere teknikker som yoga massage, energetic diffusion technique (EDT), ayurveda, integral breath therapy (Indre barn traume terapi) 

Sådan foregår Yogaterapi 

Under den indledende samtale gennemgår vi kort din historie, dit sygdomsforløb og evt. problemstillinger for at kunne tilrettelægge og tilpasse et forløb, der passer til dig. Vi vil lave en omfattende kropsanalyse for derved målrettet at kunne arbejde med de spændinger, blokeringer som vises i kroppen og sind. Du vil altid få en eller flere teknikker med hjem til din videre vej mod healing. 

Inden denne session vil du blive bedt om at indsende formular samt udfylde en dosha test. 

Dine næste session bliver herefter specielt designet til dig. Nogle af de teknikker som vil blive brugt er: yoga body psychology, meditation in motion, asanas, ayurveda, yoga nidra, healing mm.

 Er denne form for terapi noget for mig? 

Er du i tvivl, kan du altid booke en kort samtale inden du binder dig til et forløb, er du velkommen til at kontakte mig.

yogaterapi - Yogimind - HEY0374a scaled - Yogaterapi

Priser og køb af sessioner

VIGTIG: Inden første behandling bedes du venligst udfylde, printe og underskrive nedenstående formularen

Tidligere klient

Jeg følte mig let, luftig og fri for spændinger bagefter og det fortsætter endnu.

Bentes ro og måde at tale til mig og min krop på, har sat sine spor, i form af mere selvtillid, i forhold til den problemstilling jeg ønskede at tage op…. Jeg ønsker at opleve den tilstand igen, den emmede af liv, og jeg kan kun anbefale dig at besøge Bente og selv mærke det.

Tidligere klient

“Yogaterapi……det er vist ikke for mig ! Sådan sagde jeg for cirka en måned siden, men så prøvede jeg det på egen krop. Efter flere besøg hos lægen pga. dårlige knæ og ondt i benene, hvilke også indebar et besøg på røntgen afdelingen, snakkede jeg en dag med Bente fra Yogimind, da jeg overhørte hende fortælle om hendes yogaterapi nede i hendes studie. “Kan du mon hjælpe mig”, spurgte jeg. “Ja, det vil jeg mene” svarede hun. Så aftalte vi en tid. Allerede efter to gange mærkede jeg en markant ændring. Pludselig kan jeg igen træne uden at få ondt. Jeg er blevet meget bedre til at sige pyt, og vigtigst af alt, nu trækker jeg pludseligt mit vejr helt ned i maven, og har fundet en anden indre ro. Et forløb hos Bente er en god og vigtig investering i dig selv. Det kan varmt anbefales”

Mine certifikater

yogaterapi - Yogimind - lilla JPG - Yogaterapi
yogaterapi - Yogimind - omni JPG - Yogaterapi
yogaterapi - Yogimind - IAM - Yogaterapi