Yoga Hornbæk

Leder du efter et godt og dejligt sted, hvor du kan udfolde din passion for yoga i Hornbæk?

Så har vi måske det perfekte sted for dig: Yogimind. Vi er et fantastisk sted, der tilbyder alt inden for yoga, tæt på Hornbæk – og så er vi både for nybegynderen såvel som for den garvede.

Kom med til en gratis prøvetime hos os, og se om Yogimind er noget for dig – eller læs med herunder, og find ud af mere om hvad vi kan tilbyde dig!

yoga i hornbæk - Yogimind - HEY6929 - Yoga Hornbæk
yoga i hornbæk - Yogimind - HEY1720 - Yoga Hornbæk

Tank op hos Yogimind efter en stresset hverdag

Yogimind er for alle. Både for de stressede såvel som for de afslappede; for de stivbenede og for de fleksible; for dem med overskud, og for dem, der kun lige kan samle sig om at træde ind ad døren.

Vi lægger en stor værdi i, at der skal være plads til alle hos Yogimind. Hvorfor? Fordi vi tror på værdien i yoga. Vi mener, at alle kan få noget ud af det, vi praktiserer her. Så er det ligegyldigt hvem du er, hvor øvet du er, eller om du nogensinde har hørt om yoga før. Vi skal nok tage dig i hånden fra du træder ind over tærsklen hos os, og give dig en tryg indføring i alt det, du skal vide for at være med.

Et fantastisk sted at dyrke yoga nær Hornbæk

Hos Yogimind finder du yoga-hold nær Hornbæk, der imødekommer alle behov. Uanset hvornår på dagen du har tid, og hvad dine yoga-interesser er, så har du mulighed for at
komme med på noget, der passer til dig her.

Herunder har vi samlet en lille liste over de ting, du bl.a. kan finde hos Yogimind:

  • Yogahold (herunder blid yoga, hatha flow, vinyasa flow, restorative yoga, yoga nidra,
    yin yoga, gravid yoga, hot yoga, mm.)
  • Workshops, foredrag & forløb
  • Yogaterapi
  • Kropsterapi
  • Individuelle forløb
  • Infrarød sauna
  • Rejser og retreats udenlands
yoga i hornbæk - Yogimind - 2f6551 6c696c648f7144bf8f8ebef0227e942fmv2 - Yoga Hornbæk
yoga i hornbæk - Yogimind - 2f6551 0159185e34a34635bc170383039379b0mv2 - Yoga Hornbæk

Kom med til en gratis prøvetime hos os

Vil du se om Yogimind er noget for dig?
Kom forbi til en gratis prøvetime, book et forløb eller tegn et abonnement hos os. Så sørger vi for at give dig en god introduktion, når du kommer forbi for første gang.Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til noget som helst. Du kan fange indehaver, Bente Ibsen, på tlf.: 40 18 14 03.

Jo, du skal måske køre lidt efter os. Til gengæld tilbyder vi noget af det bedste yoga nær Hornbæk. Det er vi sikre på, at du også vil erfare!

Vi ser frem til at høre fra dig!