Yoga Hillerød

Leder du efter et sted, hvor du kan dyrke yoga i Hillerød?

Så er du landet på et vaskeægte fristed. Hos Yogimind er der nemlig plads til alle, tid til ro og fordybelse – og selvfølgelig, vigtigst af alt, finder du også her et trygt miljø til at udfolde din passion for yoga i Hillerød.

Prøv en af vores mange holdtimer med et drop-in, skriv dig op til et individuelt forløb eller tegn et abonnement hos Yogimind i dag. Og skulle du have nogle spørgsmål, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os direkte.

yoga i hillerød - Yogimind - HEY6929 - Yoga Hillerød
yoga i hillerød - Yogimind - HEY1720 - Yoga Hillerød

Hvad er Yogimind?

Yogimind er stedet, hvor vi alle samles om at dyrke vores interesse og passion for yoga i Hillerød. Stedet er uhøjtideligt, og der er plads til alle. Det skal der være.

Yogimind er også et sted, hvor du bliver mødt af smil og varme, og hvor du altid kan få en hyggesnak. Her handler det nemlig ikke kun om at udøve yoga som bevægelsesform. Det handler om hele miljøet omkring yogaen: Behandlinger, foredrag, udøvelse, workshops, retreats, mindfulness og meget mere.

Hos Yogimind finder du en atmosfære, som du skal lede længe efter andre steder. Og vi har ikke kun os selv at takke for det. Yogimind er nemlig dét, du og resten af vores medlemmer gør det til.

Vi tilbyder meget mere end blot yoga i Hillerød

Yogimind er for dig, der både vil praktisere yoga i Hillerød, men som også vil så meget mere. For yogaen er også et univers, der åbner op for tilværelsen, livet og sindet.

Herunder kan du se alt det, vi tilbyder hos Yogimind:

  • Yogahold (herunder blid yoga, hatha flow, vinyasa flow, restorative yoga, yoga nidra,
    yin yoga, gravid yoga, hot yoga, mm.)
  • Workshops, foredrag & forløb
  • Yogaterapi
  • Kropsterapi
  • Individuelle forløb
  • Infrarød sauna
  • Rejser og retreats udenlands
 
Ud over dette tilbyder vi også en fantastisk atmosfære, og et fællesskab af mennesker, der elsker dét, som yogaen gør for deres krop og sind. Og der er selvfølgelig også plads til dig
hos os.
yoga i hillerød - Yogimind - 2f6551 6c696c648f7144bf8f8ebef0227e942fmv2 - Yoga Hillerød
yoga i hillerød - Yogimind - 2f6551 0159185e34a34635bc170383039379b0mv2 - Yoga Hillerød

Ræk ud til os i dag

Vil du prøve at være med til en yoga-time hos os, eller ønsker du et forløb?
Kom med til en gratis prøvetime, og se om Yogimind er noget for dig! Alternativt er du også velkommen til at kontakte indehaver Bente Ibsen direkte på tlf.: 40 18 14 03.

Vi ser frem til at møde dig!