Yoga Gilleleje

Leder du efter et sted at dyrke din interesse og passion for yoga i Gilleleje?

Så er Yogimind måske noget for dig. Her finder du en afslappet, uformel atmosfære, hvor vi alle samles om én ting: vores glæde ved yoga, og det, som yogaen gør for vores krop og sjæl.

Kom med til en gratis prøvetime i dag, og se om Yogimind er noget for dig!

yoga i gilleleje - Yogimind - HEY6929 scaled - Yoga Gilleleje
yoga i gilleleje - Yogimind - HEY1720 scaled - Yoga Gilleleje

Hvad er Yogimind?

Yogimind er stedet, hvor vi samles om vores glæde og passion for yoga. Næsten alle, der er en del af Yogimind, er blevet her fordi yogaen har gjort en forskel for deres liv og tilværelse. Vi tror på, at alle kan få noget positivt ud af yoga, og byder alle interesserede velkommen.

Yogimind er din mulighed for at dyrke yoga nær Gilleleje, og med vores mange tilbud, holdtimer og forløb er der gang i yoga-huset stort set alle døgnets lyse timer.

Yogimind er et sted, hvor der er plads til alle. Uanset om du er en garvet udøver af yoga, eller om du lige har hørt om det første gang i forgårs.

Her finder du alt relateret til Yoga i Gilleleje

Yoga er ikke blot en bestemt måde at bevæge sig på. Det er også en måde at realisere sindsro og mindfulness, komme af med stress og afspænde kroppen. Alt yogarelateret har til formål at gøre dig mere fri til at agere i verden præcist som du vil – og hvem vil ikke gerne det?

Vores passion for yogaen afspejler sig i alle de tilbud, vi har relateret til yoga nær Gilleleje. Dem kan du se et udpluk af herunder:

  • Yogahold (herunder blid yoga, hatha flow, vinyasa flow, restorative yoga, yoga nidra,
    yin yoga, gravid yoga, hot yoga, mm.)
  • Workshops, foredrag & forløb
  • Yogaterapi
  • Kropsterapi
  • Individuelle forløb
  • Infrarød sauna
  • Rejser og retreats udenlands
yoga i gilleleje - Yogimind - 2f6551 6c696c648f7144bf8f8ebef0227e942fmv2 - Yoga Gilleleje
yoga i gilleleje - Yogimind - 2f6551 0159185e34a34635bc170383039379b0mv2 - Yoga Gilleleje

Kom med til en gratis prøvetime

Synes du, at Yogimind lyder spændende? Det synes vi også – og måske er det noget for dig. Kom forbi og prøv det af selv uden risiko. Book en gratis prøvetime, og vælg et hold, du synes lyder spændende. Så lover vi at tage godt imod dig, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Hvis du har andre spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte indehaver Bente Ibsen direkte på tlf.: 40 18 14 03.

Vi ser frem til at høre fra dig!